• Briljantnost bez sposobnosti komuniciranja bezvredna je
    u bilo kakvom poduhvatu.
  • Dobra strana timskog rada je da imaš druge na svojoj strani.
  • Efikasnost se bavi stvarima, a efektivnost ljudima.
    Zato upravljamo stvarima i pružamo podršku ljudima.
  • Prepoznajemo probleme, kako bismo ih rešili.
  • Smanjujemo rizik poslovanja.
  • Unapređujemo poslovanje jednostavnim pravilima.

Obuka za članove Radne grupe u Loznici

28.10.2013. 00h

U četvrtak 24. oktobra održana je obuka na temu “Analiza administrativnih postupaka i priprema preporuka” za članove Radne grupe u Loznici. U Loznici je nedavno započeta i treća faza projekta koja podrazumeva pripremu preporuka za pojednostavljenje administrativnih postupaka. Da bi se preporuke što kvalitetnije pripremile, članovi Radne grupe su obučeni da primene kriterijume za analizu administrativnih postupaka u skladu sa principima dobre regulatorne prakse.

Obuci je prisustvovalo 18 osoba, uključujući Milojku Smiljanić, načelnicu Gradske uprave koja se, na početku obuke, obratila prisutnima ukazujući na značaj projekta i potrebu aktivnog učešća Radne grupe, načelnika odeljenja i službenika u ovoj fazi projekta.

Obrađene teme na obuci će biti od koristi članovima Radne grupe kada se budu usaglašavale preporuke predložene od strane privrednika, službenika i stučnjaka OPTIMUS-a. Dogovoreno je da načelnici odeljenja u narednih sedam dana dostave dodatne preporuke za unapređenje administrativnih postupaka koje sprovodi Gradska uprava.